keskiviikko 18. syyskuuta 2019

Martta Lainapyörä reissussa Saarijärvellä

Lastipyörälainaamon Martta on ollut elo-syyskuussa kokeiltavana kolmella Saarikan työntekijällä Saarijärvellä. Alla testaajien tunnelmat kokeilujaksosta.

Innokkaat kokeilijat Aino, Sisko ja Eliisa.
Sisko:

"Olin ensimmäinen kokeilija ja kokeilu sujui hyvin. Minua suosi myös hyvät kelit, käytin pyörää työmatkoilla ja vapaa-ajalla, poljin pyörällä kahden viikon aikana noin 220 km. Polkeminen oli helppoa ja ylämäet meni ihan huomaamatta. Pyörä toimi hyvin ja oli helppo käyttää pienen totuttelun jälkeen. Kiitos mahdollisuudesta päästä kokeilemaan sähköpyörää."

Eliisa:
"Pyörä on toiminut hyvin. Latausta tarvitaan usein, akun loppumisen pelosta en uskaltaisi lähteä pitemmälle reissulle. Akun ja latausjohtojen kuljettaminen työlästä, akun olen nostanut aina sisälle pitemmän pysäyksen ajaksi. Olen ajanut vain työmatkoja. Harmillisesti en ole voinut tehdä pitempiä viikonlopun pyöräilyjä. Kulkemani reitin tiet ja kevyen liikenteen väylät ovat niin huonokuntoisia, että pyörää ei ole voinut hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla; matka on kiertelyä, kaartelua ja jarruttelua. Pyörän kiinteä etukori ja satulalaukut ovat erinomaiset! Sähköpyöräilty työmatkakin riittää työpäivän jälkeiseen pään tyhjentämiseen ja tuulettamiseen. Kiitos mahdollisuudesta kokeilla sähköpyörää! Oma sähköpyörä voisi lisätä asiointi- ja kauppapyöräilyä.”

Aino:
"Pitkäaikainen haaveeni käydä kesämökiltä käsin töissä toteutui viimein kun sain käyttööni Martta-sähköpyörän. Kolme pitkää ylämäkeä 26 km:n matkalla olivat tähän asti torpanneet aikeet tehokkaasti. Korkeintaan pari kertaa kesässä tuli mökille pyöräiltyä. Aluksi tuntui, että sähköpyörä vei minua enkä minä pyörää, mutta kun tottui käyttämään vaihteita ja avustajaa sopivassa suhteessa, matkanteko muuttui mukavaksi. Missään vaiheessa ei tullut uupumista ja sopivan pysty ajoasento sopi toimistotyöntekijän hartioille. Pyörä sopisi hyvin alle 20 kilometrin työmatkoille ja miksei pidemmillekin. Minulla matkaan meni melko rauhallisella vauhdilla pienessä vesisateessa 45 minuuttia ja kuuden kilometrin hiekkatieosuus vielä hidasti menoa jonkin verran. Voin hyvin suositella sähköpyörää." Aino taukopaikassa Martta-sähköpyörän kanssa. Taukoa ei rasituksen takia olisi tarvinnut pitää, mutta kun tien varressa oli niin paljon puolukoita


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti