torstai 31. elokuuta 2017

Lastipyörälainaamo polkaisi Keski-Suomen kesään

Lastipyörälainaamo kiersi kesän aikana kymmenen kesätapahtumaa eripuolilla Keski-Suomea. Lainaamo vieraili kesäkuussa Kesäilta Vitapoliksessa –tapahtumassa Muuramessa ja  Jämsän Äijän markkinoilla Jämsässä, heinäkuussa Viitasaaren Wilma-markkinoilla, Joutsan Joutopäivillä sekä Petäjäveden, Uuraisten ja Keuruun markkinoilla, Hankasalmen Kihvelimarkkinoilla, Rantapuiston piknik –tapahtumassa Äänekoskella ja elokuussa LC-markkinoilla Laukaassa.

Kesäilta Vitapoliksessa Muuramessa

Sateisesta kesästä huolimatta markkinapäivien sää oli pääsääntöisesti erinomainen. Aurinko paistoi, leppeä kesätuuli puhalteli ja ihmiset olivat iloisella mielellä. Lainaamon pisteellä riitti väkeä mukavasti pitkin päivää. Sähköpyörät ja –pyöräily kiinnostivat kaikenikäisiä kävijöitä ja pyörät olivatkin koeajossa yhtenään. Etenkin jälkisähköistetty Elina herätti mielenkiintoa ja moni pohtikin oman pyöränsä sähköistämistä.

Jämsässä ehdittiin tauolla pomppulinnaan!

Kesämarkkinat saavat väen liikkeelle. Pisteellämme vieraili niin paikkakuntalaisia kuin kesämökkiläisiäkin, lisäksi moni poikkesi markkinoille ohikulkumatkallaan. Näin sähköpyöräilyn ilosanoma levisi kätevästi myös kunnan rajojen ulkopuolelle! Osalle kojullamme vierailleista sähköpyöräily oli entuudestaan tuttua puuhaa. He olivat testanneet esimerkiksi tuttunsa sähköpyörää jo aiemmin ja harkitsivat nyt oman pyörän ostoa. Osa oli jo ostanut oman sähköpyörän ja olivat tyytyväisiä hankintaansa.

Uuraisten markkinat

Markkinapäivien aikana tapasimme myös monia ihmisiä, joille sähköpyöräily oli täysin uusi asia. Moni liputti peruspyörän puolesta ja oli epäileväinen sähköpyöräilyn kuntoa kohottavasta vaikutuksesta. Sähköpyörä onkin parhaimmillaan pitkillä matkoilla. Jos esimerkiksi työmatka on liian pitkä tai liian mäkinen peruspyörällä taitettavaksi, on sähköpyörä silloin erinomainen vaihtoehto. Avustuksen saa yleensä myös kytkettyä pois päältä, joten vastusta saa kyllä lisättyä, jos matka pituus ei siihen riitä.

Hankasalmen Kihvelimarkkinat

Kesäkiertue oli kaiken kaikkiaan hieno kokemus. Toivottavasti ensi kesänä pääsemme käymään niissä kunnissa, jotka tänä kesänä jäivät kiertämättä.


Petäjäveden markkinat

1 kommentti:

  1. Minua kiinnostaa sähköpyörän hankkiminen. Olen muutaman kerran semmoista päässyt kokeilemaan. Minulla on huonot polvet, joten olisikin hyvä, että siinä on se apumoottori. Hyvää liikuntaa kuitenkin. https://www.starvelos.fi/polkupyorat

    VastaaPoista