maanantai 11. toukokuuta 2020

Evakkotarinoita: Hertta


Uusi Hertta-pyörämme on ollut koeajossa jyväskyläläisellä perhepäivähoitajalla. Lasten kanssa on kurvailtu muun muassa Pupuhuhdan toimintapuistossa, Viitaniemen rannalla ja vappuajelulla. Lapset olivat ristineet pyörän Kertuksi, mikä myös olisi ollut oiva nimi pyörälle 😊"Ensimmäisenä päivänä olimme pyörän kanssa Pupuhuhdan toimintapuistossa, joka on uusi interaktiivinen puisto, missä emme olleet ikinä ennen käyneet! Lapset tykkäsi niin että joka viikko olemme sinne ajaneet vähintään kerran. Matkaa tulee 10 km suuntaansa, mutta hyvin tämä meidän ristimä Kerttu perille vie :) Puisto on monelle tuntematon, ja se on hyvin vaikea löytää vaikka osaisi etsiä. Kaupunki voisi paremmin opastaa perheitä tänne mahtavaan puistoon jossa on tekemistä ihan pienestä teini-ikäiseen asti. Sekä kuntoiluvälineet kenelle vain, vaikka aikuisille! Kaikille jotain."Ajelulla Viitaniemen rannassa. Näimme joutsenet syömässä ja sepäs lapsia nauratti, kun ne niin pyllisteli :)
 

"Neljäs kuva on meidän vappuajelulta, vappuaatolta. Koristelin Kertun vappuviuhkoilla ja ilmapalloilla ja voi että kuinka lapset tykkäsivät! Saimme myös paljon hymyjä ja kehuja liikennevaloissa vastaantulijoilta. Osa koirista tosin pelkäsi heiluvia ja vilkkuvia kapistuksia mutta yritimme mennä vähin elein niiden ohi. Kävimme Pupuhuhdan puistossa, koska sinne lapset tietty toivoivat. Söimme eväät ja tietty munkit ja joimme pillimehut, ja jatkoimme ajellen Seppälän kautta Viitaniemeen ja Kortepohjaan. Ajelun päätteeksi lapset saivat koristeet koteihinsa vapun iloksi."

"Tässä olemme Harjulla ihastelemassa korkealta avautuvaa näköalaa ja tykkiä! Vau! Kylläpä oli hyvä jalkojen herättely kun mäkeä ylös ajoimme. Vauhtikahva pohjassa, vaihde ykkösellä ja kaikki voimat käytössä niin perille päästiin polkemalla :)"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti