torstai 23. elokuuta 2018

Omalla pyörällä teatteriin


Kesäteatterikampanjaan saivat osallistua myös omalla pyörällä kulkijat. Lue Grease-kävijän terveiset alta. 

***

Helteisenä elokuun perjantaina surautin pyörällä kaverin luokse, joka oli kutsunut ystäviään illanviettoon ja kesäteatteriin katsomaan Grease-musikaalia Survo-Korpelan latoteatteriin. Olin juuri saanut pyörääni uudet renkaat ja ketjut, joten matkanteko sujui kevyesti rullaten.


Aloitimme illan lasillisella kuohuvaa ja vaahtokarkkeja. Herkuteltuamme lähdimme kävelemään kohti Survo-Korpelaa, jotta ehtisimme lunastaa meille varatut liput. Vaikka olimme paikan päällä hyvissä ajoin, oli ladon edessä jo pitkä jono. Mutta mikä oli jonotellessa lämpimässä kesäillassa. Itse ladossa fiilis oli ihana ja orkesteri viritti yleisöä tunnelmaan svengaavilla melodioilla. Teatteriesitys imaisi mukaansa vauhdikkuudellaan. Lavastus ja puvustus veivät meidät hienosti 50-luvulle. 

Esityksessä parasta oli se, millä energialla ja innolla nuoret sitä tekivät. Välillä sai myös nauraa silmät vesillä, kun enkelin rintakarvat lähtivät valumaan kesken kappaleen ja lopulta roikkuivat paidan nappien välistä. Lähdimme kaikki esityksestä hyvillä mielin kävellen takaisin ystäväni kotia, jossa vielä paransimme maailmaa viinilasillisen äärellä. Puolen yön maissa lähdin pyöräilemään kotiin. Elokuun pimeä yö, jossa lämmin tuuli siivitti matkan tekoa, oli kerrassaan maaginen. Sellaisia kokee harvoin. Oli ihana ilta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti