perjantai 3. elokuuta 2018

Liisin kyydillä Greasea katsomassa


Sähköavusteinen polkupyörä Liisi valikoitui kevyen olemuksensa vuoksi lainapyöräkseni keskelle parhainta helleviikkoa. Kun mittari näyttää +28 astetta ja sattuu olemaan viimeisillään raskaana, on sähköavustus erittäin tervetullut lisä. Minulla oli suuret odotukset pyörän varalle, mutta ne kaikki ylittyivät täysin - niin helppoa ja kevyttä pyöräilyä Liisi tarjosi!


Neljän lainapäivän aikana ehdin ajella useita kymmeniä kilometrejä. Akun lataus säilyi hyvin, ja latasinkin akun vasta viimeisenä iltana seuraavaa lainaajaa ajatellen. Kevyttäkin avustusta hyödyntäen pyöräily sujui ilman hengästymistä. Jokaisella polkaisulla tunsi, kuinka pyörä vei mennessään. Liisi selätti kepeästi myös pahamaineisen keskussairaalan mäen, josta en aiemmin ollut polkemalla selvinnyt. Mainio peli! Kyllä tuntui oma tavallinen pyörä kömpelöltä tuon laina-ajan jälkeen…


Myös kesäteatterireissu Grease-musikaaliin Survo-Korpelan latoteatteriin hoitui Liisin kyydissä. On näppärää, että pyörän akku on lukittu avaimella kiinni pyörään, jolloin akkua ei tarvitse ihan jokaisen pysähdyksen ajaksi irrottaa mukaan otettavaksi. Pyörän mukana lainattavalla jämerällä lukolla arvokas pyörä akkuineen pysyy tallessa myös latoteatterin pihassa puuhun kiinnitettynä. Muille musikaalikävijöille vinkiksi: Paikalla kannattaa olla hyvissä ajoin sekä lipun oston että istumapaikkojen suhteen – latoteatterin edessä kiemurteli pitkä jono jo puoli tuntia ennen näytöksen alkua, eikä syyttä: Taitavia esiintyjiä on aina ilo katsella.

 
Kiitos sekä pyöräilynopeuden että Grease-esityksen kannalta erittäin vauhdikkaasta teatterimatkasta Lastipyörälainaamolle! Saitte minusta juuri vakiolainaajan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti